Мебел за вашиот бизнис

Почитувани клиенти, нашата компанија е увозник на мебел од Германија, од кој најголем дел го имаме на залиха во нашите магацини. Нудиме попусти на бизнис клиенти за купување на големи количини мебел.

Мебел за вашата канцеларија (биро за компјутери, канцелариски столици, полици за складирање)

Мебел за хотели (кревети, спални соби, гардероби, столици, маси, мебел за кабинети, кујни).

Нудиме широк избор на квалитетен мебел за хотели, ресторани и куќи за гости од сите категории. Можете да изберете од нашата широка палета на мебел кој ќе обезбеди удобност на вашите гости. Во нашата онлајн продавница ќе најдете мебел за хотели од сите категории. Ние се гарантираме дека нашиот мебел е со висок квалитет и ги исполнува високите стандарди. Дополнително, се трудиме да ја прилагодиме нашата понуда на индивидуалните потреби на нашите клиенти.

Мебел за ресторани (столици, маси, закачалки, полици, комоди, кујнски мебел)

Добриот ресторан е познат не само по добрата кујна, туку и по неговиот удобен мебел. Висококвалитетниот мебел игра клучна улога во успехот на баровите и рестораните.

Нашата компанија за мебел „Ironwood“ ви го пренесува висококвалитетниот мебел, изработен по светски стандарди, со современи технологии, по одлични цени. На нашите клиенти им нудиме софистициран и стилски мебел за барови и ресторани, во модерен и класичен стил.

Mебел за административни згради (столици, маси, канцелариски мебел, кујнски мебел)

Доколку имате време, можно е мебелот што ви се допадна за вашиот хотел, ресторан или административна зграда да може да го нарачате и во различна боја од онаа што моментално ја имаме на располагање.

Можете да го погледнете нашиот асортиман на нашата веб-страница www.ironwood.mk

Имаме висококвалификувани монтери за мебел, сопствен транспорт и нудиме услуги за монтажа на мебелот купен од нас.

За прашања во врска со опремување на вашиот бизнис, хотели, ресторани, кујни и административни згради, ве молиме јавете се на тел: 072 234 055.

Коментар

Ironwood
Logo
Регистрирај се
Shopping cart